Bij Janssen Jobs vind jij wat je zoekt!

Janssen Jobs is hét uitzendbureau van Limburg. Wij zijn een uitzendbureau gevestigd te Haelen, in het hart van het Midden-Limburgse Leudal.

Wie zijn wij en wat vinden wij belangrijk?

Persoonlijk contact met de medewerker en de werkgever staat bij ons centraal. Wij werken op een eigentijdse en persoonlijke wijze. Zo bezoeken wij onze medewerkers thuis, houden wij nauw contact met onze opdrachtgevers en stellen wij ons persoonlijk op de hoogte van wat er op de werkvloer gebeurt. Hierdoor zijn wij tot in detail geïnformeerd over wat de werkgever van onze medewerkers verwacht. Het spreekt voor zich dat we in deze 24-uurs maatschappij altijd bereikbaar zijn voor zowel medewerkers als opdrachtgevers.

Bij Janssen Jobs ben je zowel als werkgever als ook werknemer géén nummertje, zoals je wellicht gewend bent van de grotere organisaties.
Door het persoonlijke contact kijken wij verder dan alleen een CV. Natuurlijk is een CV handig om een indruk te krijgen, maar deze indruk gaat alleen over de werkervaring. Wij vinden het belangrijk om jou ook als persoon te leren kennen en op deze manier te kijken wat jij in je mars hebt. Grote kans dat jij nog wel meer vaardigheden en interesses hebt dan jouw CV laat zien.

Ben jij het talent dat wij zoeken?  Wij zijn altijd opzoek naar enthousiaste medewerkers voor onze werkgevers.
Zoek jij talent voor jouw organisatie? Dan helpen wij jou heel graag hierbij.

ONZE MISSIE:

Het matchen van werknemer en werkgever ongeacht de etnische afkomst, geloofsovertuiging, cultuur of achtergrond. Onze uitdaging is dan ook om voor opdrachtgevers de juiste medewerker(s) te vinden en voor de werkzoekende(n) de perfecte match te organiseren. ‘Ouderwets’ persoonlijk contact zoals een keukentafel gesprek is hierbij onze leidraad. Janssen Jobs besteed veel zorg aan een passende oplossing voor kandidaat en opdrachtgever, zodat de medewerker met trots kan zeggen: ''Ik werk voor Janssen Jobs''.