Waarom zou je voor een uitzendbureau als Janssen Jobs kiezen?

Zoals gezegd staat Janssen Jobs voor open en eerlijke communicatie. Wij komen onze afspraken na en sluiten transparante overeenkomsten af. Wij doen er alles aan om voor jou als bedrijf de perfecte match te vinden.
Voor de meeste ondernemingen vormen de mensen het belangrijkste kapitaal. Hiervoor maakt het niet uit of het nu medewerkers zijn die in vaste dienst zijn of uitzendkrachten. De mensen die het verschil maken binnen een organisatie, zijn degenen die gemotiveerd zijn, loyaal en hun kwaliteiten op de juiste manier benutten.

Het maken van de perfecte match vergt natuurlijk tijd, de sollicitatieprocedure zal secuur worden gedaan en de wensen van jou als werkgever staan bij ons voorop.

Heeft u medewerkers nodig voor een langere periode of juist voor een korte tijd? Wij regelen het allemaal voor u.


Waar zijn wij in gespecialiseerd?

In de loop der jaren is onze specialisatie komen te liggen in de bouwwereld. Wij leveren timmerlieden, machinisten voor kraan en shovel, chauffeurs voor kipper of betonmixer maar ook asbest saneerders, handslopers of handlangers.
Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor orderpickers, chauffeurs voor interne transportmiddelen, administratieve medewerkers of chauffeurs voor het beroepsgoederenvervoer. Heeft u andere personeelswensen, dan gaan wij graag voor u op zoek naar de geschikte kandidaat.

Volledige ontzorging

Om u optimaal te ontzorgen zijn wij NEN 4400-1 gecertificeerd en opgenomen in het register van de Stichting Normering Arbeid (SNA), we zijn we in het bezit van een aanwijzingsbeschikking afgegeven door het KIWA register. Ook zijn Roland en Peter VCU gecertificeerd.  Daarnaast hebben wij een G-rekening overeenkomst en kunnen wij elk kwartaal een verklaring Betalingsgedrag van de Belastingsdienst overleggen.

Kortom, Janssen Jobs opereert vanuit een gezonde basis.

Wil jij Janssen Jobs om jouw bedrijf van een stabiele flexschil te voorzien, voor het invullen van jouw vacatures of om ad hoc een piek op te vangen? Neem dan contact met ons op, wij komen graag bij u langs.