Opzoek naar een leuke baan? Dan hoef je niet verder te zoeken, want deze hebben wij voor jou.

Ben jij gemotiveerd en op zoek naar een baan? Dan geven wij jou de garantie dat wij ons tot het uiterste zullen inspannen om een passende werkomgeving voor jou te vinden. Ben jij opzoek naar werk met het uitzicht op een vaste baan of juist tijdelijk werk? Wij hebben voor beide situaties mogelijkheden en kijken graag samen met jou naar de beste optie. Aarzel niet langer en neem contact met ons op zodat wij snel een leuk keukentafel gesprek hebben.

Hoe gaan wij te werk?

  1. Als eerste moeten we natuurlijk eerst met elkaar contact leggen, dit kan via mail, telefonisch of dat je gewoonweg bij ons binnenwandelt
  2. Wij nodigen jou graag uit voor een open en eerlijk gesprek om jou te leren kennen en jouw vaardigheden te ontdekken. Tijdens het gesprek zetten wij alle relevante zaken voor jou op een rijtje. Mocht je niet de mogelijkheid hebben om ons te bezoeken geen probleem dan komen we naar jou! (Zo simpel is het bij Janssen Jobs).
  3. De inschrijving is een feit, wij gaan voor jou aan de slag en gaan op zoek naar een geschikte baan. Hebben wij de geschikte baan gevonden en er is een wederzijdse klik? Dan is ons motto ‘zo snel als mogelijk aan de slag!’
  4. Wij werken met een fase systeem, dit is voor ons als uitzendbureau prettig maar ook voor jou als werknemer. Zo weet je namelijk precies waar je aan toe bent. Hieronder vind je er alle informatie over.

Zegt het fase systeem je niks? Geen zorgen! Je leest alles over het fase systeem in de ABU CAO. Een link naar de meest recente CAO vind je onder belangrijke documenten. Hier vind je ook andere relevante informatie, zoals het ziekteverzuim reglement en een uitleg over het loonstrookje. Mochten hier vragen over zijn kunnen we uiteraard al jouw vragen beantwoorden.